Info

Even voorstellen. Ik heet Marielle Berkhout-Kroon, ik ben 45 jaar oud.

Welkom in mijn praktijk.

In 2006 heb ik mij volledig op het vak sportmassage gestort. Gegrepen door de magie van dit vak, ben ik gelijk door gaan pakken en diverse andere relevante opleidingen gaan volgen zoals onder andere Blessure Preventie, Myofasciale TriggerPoint Therapie, Medische Basiskennis en Medical Taping.

Gelijk na het behalen van mijn 1e diploma NGS sportmasseur in 2007 ben ik ook gestart bij de KNVB als verzorger bij Jeugdplan Nederland. Nog steeds, en met veel plezier, kan je mij vinden bij de wedstrijden van de KNVB. Dit seizoen bij de wedstrijden van KNVB district West DJO16 & DJO17.

Bij het NGS (de brancheorganisatie voor sportmasseurs) sta ik sinds 2017 tevens geregistreerd als Sportzorgmasseur, een door de brancheorganisatie erkende verdieping in het vak van sportmasseur. Daarnaast ben ik SCAS gecertificeerd en dit betekent dat bij een aantal zorgverzekeraars mijn behandelingen gedeeltelijk vergoed worden. 

Als sportzorgmasseur maak ik onderdeel uit van de totale sportzorgketen. Of het nu bij of na een blessure is, het resultaat moet zijn dat de zorg aan geblesseerde sporters verbetert.

De een komt voor het eerst bij mij in verband met een beginnende blessure. Een ander komt juist voor de verzorging na een medische blessurebehandeling. En weer een ander komt omdat deze een steviger ontspanningsmassage prettig vindt. In alle gevallen geldt dat eenieder bij mij aan het juiste adres is.

Marielle Berkhout

Referenties

Afspraak maken